Min gnäggblogg 2012

Det gäller att passa på mellan två regnskurar.

Det regnar och solen tittar fram om vartannat. Idag skulle vi ut och rida vid halvtolv-snåret och matte hade knappt hunnit klicka på "skicka" knappen på mailen till Lukkas extramatte så började det regnaChockad

 

Så vi stack en härlig sväng själva på sena eftermiddagen och som tur var hade vi uppehåll. Den är bara helt ljuvlig den där nya traktorstigen som vi har börjat använda, den slingar sig så mjukt genom skogen upp till toppen av Stora Grusvägen.

 

Idag testade vi att hitta en förbindelse från första vändplatsen och ner till korsningen. Vi följde traktorspåret några hundra meter in i skogen men det blev så småningom alltför snårigt och blött; ingen idé att trampa av sig framskorna alltså Vinkar

 

Så vi vände och eftersom traktorvägen var så mjuk & fin efter all regn galopperade vi hela vägen upp - och jag lovar: jag fick rejält med luft under hovarna Ler stort. Synd inte Lukka fick följa med - det här är hennes absoluta favvo-sträcka.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS