Min gnäggblogg 2012

Årets längsta dag.

Ja - som rubriken säger, igår var det Årets Längsta Dag och den var bara helt otroligt vacker. Solen sken, fåglarna sjöng, skogen var grön, det var lagom varmt med fläktande bris - och ridturen var som alltid underbar Cool. Lite deprimerande att tänka på att från och med idag går det åter mot mörkare tider Ledsen - men det tar iallafall några månader till innan det märks.

 

Och jag måste bara få visa fram min sommarkostym; matte är nämligen helt till sig Ler stort. För detta är första gången på dom 7 år som jag har fått kort, blank sommarpäls - för annars har jag som vana att sätta en rejäl björnpäls mitt på sommaren. Och då plocka naturligtvis matte klippmaskinen fram Ler stort.

 

Lukka däremot har bestämt sig att gå i mina hovspår för i år är det hennes tur att sätta björnpäls Ler. Det vill säga: hon fäller men precis på samma sätt som jag alltid har gjort - bara lite. Så Lukkas extramatte har också plockat fram klippmaskinen och nu har Lukka en läcer "puddelfrisyr", precis likadan som hon fick förra hösten Ler stort.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS