Min gnäggblogg 2012

Årets längsta dag.

Ja - som rubriken säger, igår var det Årets Längsta Dag och den var bara helt otroligt vacker. Solen sken, fåglarna sjöng, skogen var grön, det var lagom varmt med fläktande bris - och ridturen var som alltid underbar Cool. Lite deprimerande att tänka på att från och med idag går det åter mot mörkare tider Ledsen - men det tar iallafall några månader till innan det märks.

 

Och jag måste bara få visa fram min sommarkostym; matte är nämligen helt till sig Ler stort. För detta är första gången på dom 7 år som jag har fått kort, blank sommarpäls - för annars har jag som vana att sätta en rejäl björnpäls mitt på sommaren. Och då plocka naturligtvis matte klippmaskinen fram Ler stort.

 

Lukka däremot har bestämt sig att gå i mina hovspår för i år är det hennes tur att sätta björnpäls Ler. Det vill säga: hon fäller men precis på samma sätt som jag alltid har gjort - bara lite. Så Lukkas extramatte har också plockat fram klippmaskinen och nu har Lukka en läcer "puddelfrisyr", precis likadan som hon fick förra hösten Ler stort.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

15.02 | 17:54
Gnäggbloggen 2020 har mottagit 2
15.02 | 17:54
Utanför staketet 20 har mottagit 1
15.02 | 17:54
Startsidan har mottagit 300
27.01 | 19:51
Mitt fotoalbum har mottagit 3
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS