Min gnäggblogg 2012

Årets längsta dag.

Ja - som rubriken säger, igår var det Årets Längsta Dag och den var bara helt otroligt vacker. Solen sken, fåglarna sjöng, skogen var grön, det var lagom varmt med fläktande bris - och ridturen var som alltid underbar Cool. Lite deprimerande att tänka på att från och med idag går det åter mot mörkare tider Ledsen - men det tar iallafall några månader till innan det märks.

 

Och jag måste bara få visa fram min sommarkostym; matte är nämligen helt till sig Ler stort. För detta är första gången på dom 7 år som jag har fått kort, blank sommarpäls - för annars har jag som vana att sätta en rejäl björnpäls mitt på sommaren. Och då plocka naturligtvis matte klippmaskinen fram Ler stort.

 

Lukka däremot har bestämt sig att gå i mina hovspår för i år är det hennes tur att sätta björnpäls Ler. Det vill säga: hon fäller men precis på samma sätt som jag alltid har gjort - bara lite. Så Lukkas extramatte har också plockat fram klippmaskinen och nu har Lukka en läcer "puddelfrisyr", precis likadan som hon fick förra hösten Ler stort.

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS