Min gnäggblogg 2012

Mattes nya dator

Ja, som rubriken och framför allt illustrationsbilden visar så har matte fått installerat en ny dator igår. Och jag lovar - hon är INTE glad Arg. Hade ni varit i närheten dom första två timmar hade ni fått höra ett vokabulär som ni inte hade den blekaste aning existerade Rodnar.

 

Sin älskade trotjänare har hon haft i över 6 år och mycket nytt har kommit i loppet av 6 år kan jag gnägga till om. Framför allt operativsystemet och då speciellt e-post programmet som (för att citera matte): skapades av idioter som knappt har skickat en e-mail i sitt liv Förvirrad.

 

99% av filerna har hittats intakta men mattes hemsida liknade något som liknade lögn och bombat lokum Galen. Samtliga - och då menar jag SAMTLIGA bilder på hemsidan var puts väck och kvar var bara tabeller & texten. Jag kan lova att matte var måttligt road Viskar. Hemsidesprogrammet är kompatibelt med det nya operativsystemet Windows 7 men hemsidesprogrammet är också av äldre dato och kommer då så småningom naturligtvis försvinna Gråter. Men skam sig den som ger sig i första omgång - otroligt nog hade matte klarat av att inte bara fixa ner hemsidan från nätet men också uppdatera kopian på hårddisken och skicka upp uppdateringarna Ler stort.

 

Så underbart vackert väder som det har varit idag - och en perfekt dag avsluttades med en inte mindre perfekt ridtur. Onödigt gnägga om att jag var jätteduktig, travade, töltade och galopperade som en dröm - det kunde ni säkert lista ut själva Cool{#smileys123.tonqueout}.

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS