Min gnäggblogg 2012

Underbara ridvägar

Ja, som rubriken säger - villka underbara ridvägar vi har, det är alltså så vackert i skogen med alla grönfärger och det doftar bara helt ljuvligt Cool.

 

Eftersom Lukkas extramatte fick förhinder stack vi ut på en ridtur själva. Det har onekligen sin charm det också - för då blir det en speciell kontakt mellan ryttare & häst. 

 

Förr i tiden (alltså: innan Lukka flyttade till oss) brukade matte & jag alltid rida ut själv så matte & jag känner liksom varandra ut-och-in.  Men sen Lukka fick sin extramatte har vi som oftast ridit ut tillsammans och det är verkligen jätteroligt måste jag få gnägga Ler stort. För Lukka och jag har exakt samma tempo och rytm i tölten, samma längd på travstegen och precis samma aktion i galopp.  Och det ger liksom också en ny dimension till ridturerna när vi prinsessor töltar eller galopperar sida-om-sida i precis samma takt & tempo Kärlek.

 

Men detta med fina ridvägar långt ute på "vischan" - tänkte just på att det är näst intill naturlagen: ju mer tätbebyggelse dess mer hästar, ju längre ut i naturen dess mindre hästar Förvirrad.  Matte är bara jätteglad för att vi har det så fritt häruppe och slipper trängsel som i sin tur skapar dåliga vibbar hos markägare Cool.

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS