Min gnäggblogg 2012

Kurvan på toppen av Stora Grusvägen - problemet löst!

Efter "nästan incidenten" med timmerbilen har matte bestämt sig för att hitta ett alternativt sätt att komma upp på toppen av Stora Grusvägen för i den kurvan är minsann inte roligt att träffa på någon trafikdåre Vinkar.  Speciellt på vinteren är det rätt så skumt för vägen är feldoserad och skåningarna är ju världskända med att köra på blankslitna sommardäck mitt i vintern Cool.

 

Och yyyaaayyyy - igår provade vi en genväg igenom skogen! Helt perfekt, traktorspåret tar av där som backen börjar och kommer ut vid Schäferhunden Ler stort.  Nu skall matte röja lite grenar och så och passar väl att göra när hon likaväl skall ut och rasta Milou. 

 

Ridturen igår var annars lika underbar och perfekt som alltid Kärlek. Sen Lukka fick sin riktigt snygga halvklipp blir det inte ett enda fuktigt hårstrå på henne och jag storfäller för fullt, min päls är nu kort, silkemjuk och riktigt blank så jag blir inte svettig alls Cool. Så vi töltade och galopperade och riktigt njöt av vackert och lagom kyligt väder.

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS