Min gnäggblogg 2012

Ljuvlig söndags ridtur!

Lagom kyligt och solskenn. En riktig ljuvlig söndags ridtur på ca 1,5 timmeLer stort.

 

Upp för Stora Grusvägen, sen in vid bommen, ner till första vändplatsen, upp igen och ner till Förbindelsesstigen, nerför Lilla Grusvägen och sen slutligen ner till andra vändplatsen.

 

Både matte och Lukkas extramatte njöt för fullt när vi ballerinor dansade taktrent i alla gångarter - och numera klarar Lukka helt galant att galoppera i sakta, ljuvlig 3-takts galopp medan jag töltar i lagom arbetstempo Wow!.  Inte konstigt Lukkas extramatte blev helt till sig Ler stort

 

Lite lustigt det där med avslutningen för matte tänkte nästan att vi inte skulle rida ner till den sista vändplatsen - och tur att vi gjorde det Cool. För när vi hade töltat och sen galopperat upp hela vägen skrittade vi fram till Stora Grusvägen - och då såg vi timmerbilen svischa förbi i 100 knuttar Galen.  Då sa matte: "nu vet jag om en som nu sitter hemma och oroar sig!" Och ganska riktigt - vi hade såvitt kommit en bit nerför vägen så kom en vit Volvo med en bekymrad husse körande Cool.

 

Tack och lov för att det tar sin lilla tid att lasta timmret för vi hann hem i god tid innan timmerbilen passerade. Men ärligt gnäggat: det är inte värst roligt att skulle träffa denna enorma bilen med släp och fullastad med stora timmerstockar. Killen hade aldrig i livet hunnit bromsa - och han kör verkligen fort Arg.

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS