Min gnäggblogg 2012

Kylig vecka

Efter all högsommarvärme har det plötsligt blivit 10-12 grader kyligareCool.  Matte är helt till sig (hon HATAR när det är för varmt) och jag njuter. Dock skall värmen komma tillbaka nästa vecka men skönt med lite respit iallafall.

 

Hade egentligen tänkt att rida ut men efter att ha sett den ENORMA timmerbilen svischa förbi här flera gånger om dagen (inte kul att träffa på den i svängen uppe på Stora Grusvägen där det är så trångt) valde matte att rida ett dressyrpass i ridhuset i stället. Jag får alltså berömma mig själv - jag gick som en dröm (berättade sen matte för husse) - och dansade som en ballerina Ler stort

 

Och här jag måste också säga hur glad jag är för UNDERBARA sadel, synd den inte produceras längre Osäker. När jag töltar upp på dom olika Forum och ser villka bekymmer andra har med sadlar som inte passar, sadlar som är obekvämma att rida i, sadlar som glider etc. etc. - då skall man verkligen vara jätteglad för att ha en sadel som ALLTID passar och som är välbalancerad och i tillägg är skön för matte att rida i Cool.

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS