Min gnäggblogg 2012

Kylig vecka

Efter all högsommarvärme har det plötsligt blivit 10-12 grader kyligareCool.  Matte är helt till sig (hon HATAR när det är för varmt) och jag njuter. Dock skall värmen komma tillbaka nästa vecka men skönt med lite respit iallafall.

 

Hade egentligen tänkt att rida ut men efter att ha sett den ENORMA timmerbilen svischa förbi här flera gånger om dagen (inte kul att träffa på den i svängen uppe på Stora Grusvägen där det är så trångt) valde matte att rida ett dressyrpass i ridhuset i stället. Jag får alltså berömma mig själv - jag gick som en dröm (berättade sen matte för husse) - och dansade som en ballerina Ler stort

 

Och här jag måste också säga hur glad jag är för UNDERBARA sadel, synd den inte produceras längre Osäker. När jag töltar upp på dom olika Forum och ser villka bekymmer andra har med sadlar som inte passar, sadlar som är obekvämma att rida i, sadlar som glider etc. etc. - då skall man verkligen vara jätteglad för att ha en sadel som ALLTID passar och som är välbalancerad och i tillägg är skön för matte att rida i Cool.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS