Min gnäggblogg 2012

Sol, sommar och en helt UNDERBAR ridtur!

Alltså - Lukkas päls är något i hästväg. Förra hösten blev vi klippt samtidigt och i precis samma "pudel-frisyr" - bara bogen & halsen. Detta till trots så har jag nästan fällt av all vinterpäls medan Lukka har satt en förskräcklig björnpäls Sjuk. Så länge det var rejält kallt spelade det ingen roll men nu när det är mellan 24 - 28 grader varmt är det rena djuplågeri att rida menade Lukkas extramatte.

 

Så igår eftermiddag åkte klippmaskinen fram. Och - pälsen var alltså så otroligt tjock att Lukka blev klippt bara till 4/5 Galen. Maskinen gick rejält varm så medan den svalnade stack vi alla 4 en helt UNDERBAR ridtur. Det regnade i förrgår så underlaget var mjukt & med lagom svikt; vi dansade i tölt som två ballerinor och cantrade sida-om-sida långa, fina galoppsträckor Wow!!

 

När vi sen kom hem så skulle Lukkas extramatte avslutta klippningen - men nix. Klippmaskinen var absolut totalt osamarbetsvillig Ledsen. Så det var bara att ge upp - förhoppningsvis fixas klippningen idag.  För annars ser Lukkas frisyr millt sagt lite speciellt ut Ler stort.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS