Min gnäggblogg 2012

Pust - så varmt det är!

Cool Alltså - nu är det varmt; och då menar jag rejält VARMT Galen. Man tror nästan inte sina ögon om man tittar på gradstocken. Mitt på dagen 26-28 grader.  För exakt en vecka sen huttrade vi och det var rejält kyligt - nu är det högsommarvärme med besked.

 

Stack ut en sväng själv idag, Lukkas extramatte skulle rida men matte gick ut lite tidigare och missade hennes mail. Nja - det spelar egentligen ingen roll för Lukka har en björnpäls av en sällan skådad tjocklek Chockad. Hon som brukar se ut som en arabhäst med silkeslen hårrem ser numera ut som ett Gottlandsfår. Pälsen är så sträv och framför allt så hiskelig lång, speciellt på halsen och mellan frambenen.

 

Alltså - eftersom Lukkas extramatte inte dök upp stack vi ut en sväng själva och då passade det att cruisa uppför Brattstigen. Men gissa om matte ble rejält sur när vi kom till avfarten - för på vår stig igenom skogen låg den några ENORMA högar med grenar & kvistar efter skogsmaskinernas sista härjingar Ledsen.  Dessa gubbar som kör maskinerna skulle det vara skottpeng på menar matte - för hon undrar om dom gör det för att trilskas när dom lägger all skit precis där som stigarna och ridvägarna går Arg.

 

Och jag måste bara berätta - nu har matte & jag varit tillsammans i 7 år och på alla dom år har vi sett en älg en enda gång och bara på avstånd. Den sista veckan har vi träffat på inte mindre än 3 älgar på raken Wow!.

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS