Min gnäggblogg 2012

Kossorna på bete

Och så har dessa förhatliga kossorna kommit ut på betet igen Ledsen- och därmed är vi så gott som avskurna från alla våra ridvägar på sydsidan. Om det bara hade varit dom samma kossor som kom ut år efter år så hade allt varit jättebra - men just på den här gården kommer det alltid ut 1 års kreatur som aldrig har sett en häst i sitt liv. 

 

Bete ligger på varje sida av en smal grusväg och är inhägnat med 3 trådar med taggtråd.  Även om vi är vana vid kor (grannen här hemma har en stor flock vita biff- och korsningskor) så är det inte värst roligt att få hela flocken 1 åringar skuttande efter oss på varsin sida Vinkar.

 

Men hursomhelst då vände vi på klacken och njöt i stället av Forbindelses ridvägen som djupa hjulspår till trots är fortfarande jättefin på mitten. Sen töltade och galopperade vi till vändplatsen och på hemvägen kollade vi om grusvägen förbi Surgubben var öppen.  Den var naturligtvis stängd (den gubben står inte högt på vår 10-i-top poppis lista Blinkar). 

 

Så vi joggade vidare och matte visade oss en ny ridväg som hon & husse skall fixa till lite så att vi får en jättefin, ny runda Cool.

 

När vi kom hem efter en skön 1,5 timmes ridtur så blev vi naturligtvis ompysslade efter alla konstens regler, äkta hästprinsessor som vi är Ler stort.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

25.06 | 11:26

Hej igen.
Skrev min email adress i rutan bredvid mitt namn.
Så jag fick ditt svar till min mail.
Annars så är adressen
carina_ven@hotmail.com
Tack så mycket

...
25.06 | 11:10

Svårt att svara dig om du inte skriver din e-mail adress. Hoppas du ser svaret här iaf. Gå in här, det är Soft Saddles webshop:

http://www.softsaddles.se/435795882/product/2935303/soft-saddles-twistbolster?catid=1045521

...
25.06 | 09:59

Hej.
Hamnade på den här sidan via Google.
Googlade på twistbolster.
Såg att du gjort en egen, men jag hittar inte det inlägget ?
Mvh Carina

...
10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS