Min gnäggblogg 2012

En helt igenom perfekt dag!

Efter regn kommer sol - så sant som det är gnäggat. Det har varit bedrövligt dom senaste 3 dagarna - men idag sken solen och det blev helt igenom en underbart perfekt dagCool.

 

Matte fick kundbesök idag, två stycken jättefina och framför allt otroligt välskötta Islandshästar med mycket trevliga och snälla ägare. Sånt är roligt (för matte alltså) Ler stort. Det blev provridning av sadlar i ridhuset och både hästarna och ryttarna hittade precis vad dom sökte.

 

Efter lunch passade Lukka & jag att ta en välförtjänt siesta i hagen; skrämde nästan slag på matte där vi låg raklånga och lapade sol Wow!.

 

Sent på eftermiddagen kom Lukkas extramatte och vi stack ut på en helt UNDERBAR ridtur. Till vår stora glädje har dom äntligen tagit bort den stora granbamsingen som spärrade ridstigen i över 4 månader Ler stort. Det som också var väldigt glädjande var att även om det var djupa spår efter skogsmaskinen så var Förbindelsesvägen jättefin på mitten.  Säkert också därför att många tvåbningar brukar gå där också.

 

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS