Min gnäggblogg 2012

Historiens kortaste ridpass

Alltså - idag blev det det koraste ridpass i min hela karrär Ler stort.  Allt medan matte sadlade såg jag att det blev mörkare och mörkare moln på västhimlen. För att vara säker på att inte bli rejält våt stack vi en sväng bara ner på ridbanan.

 

Efter ca 5 minuter började det droppa och efter ytterligare 3 minuter började det regna Chockad.  Så vi gjorde det enda rätta - nämligen att tölta snabbt uppför stora grusvägen och in på gårdsplanen och snabbt under tak på stallgången Cool.

 

Om det är något som både matte och jag HATAR så är det regn - att bli rejält våta Galen.  Men förhoppningsvis så blir det fint i morgon, det heter sig så vackert att efter regn kommer sol. 

 

Egentligen inte så helt fel med att det regnar idag för grannen har "importerat" massor med svingylla som han har spridit över varenda grön fläck i grannskapet. Och som bekant så luktar svingylla inte Chanell 5 direkt Ler stort.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS