Min gnäggblogg 2012

Underbar lördagsridtur.

Ler Ja - det kunde alltså inte ha varit bättre. Solsken, ca +7 grader, jämna töltvägar med perfekt underlag, våra tvåbeningar i balans och lätta på tygeln = livet är bara helt underbart (om man är Islandshäst förståss). 

 

Idag blev det Arkitektur rundan, senast vi töltade där måste ha varit någon gång i november/december förra året. Det var roligt att se alla tvåbeningar i sommarstugorna, en av dom hade till och med sin båt på tomten och putsade den förväntansfullt så den skulle bli klar att sjösättas till Pingst.  Båtar är inte min grej men jag kan fullt förstå att några tvåbeningar tycker detta att segla på "böljan blå" är själva livet innehåll Cool.

 

Matte suckar över min päls - och jag kan alltså inte bestämma mig helt: skall jag börja fälla eller skall jag fortfarande spara mina hårstrån Vinkar. Det är ju fortfarande kyligt, på nätterna kan det ofta bli nollgradigt.  Aprilväder är inget skämt {#smileys123.tonqueout}.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS