Min gnäggblogg 2012

Fästingsäsongen börjar!

Ja, som rubriken säger - nu börjar det "roliga" Arg.  Fästingar är något sattyg frågar ni mig. Igår plockade matte av den första fästingen av lilla Milou så idag fick jag Switch-pour-on på mig och det betyder också en fridag. För jag skall helst inte bli varm och småsvettig så att medlet sugs upp av schabraken.

 

Switch-pour-on skall förbjudas men matte har lagrat upp så att vi har till dom nästa 10 åren Cool - för mig veteligen finns det inget annat medel som fungerar mot dessa äckliga kryp.

 

Igår var vi alla 4 på en härlig ridtur; Lukka är nyskodd och dansade så fint i sina sommarpjux, glad som en lärka.  Jag skall få mina nya sommarsko om ca 14 dagar för jag har fortfarande "massor" av framskor kvar till mattes stora glädje.  Om vintern växer mina hovar mycket saktare än på sommaren nämligen Cool

 

Vädret är iaf. ganska trevlig nu för tiden, det är mellan +4 och +7 grader.  Stackarna i Göteborg och längre norrut i landet får fortfarande snö i massor; kan se på andra hästars bloggar att dom är måttligt roade Sjuk.  Det har onekligen sina fördelar att häcka i Skåne! Ler stort

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS