Min gnäggblogg 2012

April, april - din dumma sill!

Ler stort Ingen av oss har blivit aprilsnarr i år, varken vi hästar, matte eller lilla Milou. Men vädret har visst inte riktigt förstått detta med att det skall vara vårCool.  Plötsligt är det blivit rätt kyligt, nollgradigt på natten och bara några enstaka plussgrader på dagen.  Tur att vi har behållit våra hårstrån, Lukka och jag, vi hästar vet och är bara bäst.  Fick förresten en mail från min mailkompis i Umeå, där vaknade dom till vit landskap med över 20 cm nysnö.  Dom kunde verkligen hålla sig för skratt Cool.

 

Det cruisas livligt i geografin, kondition börjar bli riktigt bra och sen matte fick hem lilla Milou och har åter börjat gå skogspromenader märks det väldigt skillnad på hennes flås Cool (något som naturligtvis underlättar för mig {#smileys123.tonqueout}). Jag har fått rapporter om att vovven uppför sig riktigt bra, det vill säga att det tar inte många månader innan han kan få följa med på ridturerna.  Speciellt om skogsvägen på toppen av backen blir klar för då skall vi bara korsa stora grusvägen Cool.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS