Min gnäggblogg 2012

Villken helt underbar ridtur!

Cool Idag cruisade vi Brattstigrundan. Hela skogen var som när morgondimman lättar och solstrålarna bryter igenom.  Så underbart vackert alltså.  Idag fick vi tölta lite här och där men inte för mycket så vi blev svettiga för vi skulle släppas ut igen efter ridturen och sen gå ute i hagen resten av dagen.

 

Efter ridturen så fick vi alltså gå ut i hagen och mumsa lunch och sen ställde jag mig med bredsidan till och lapade sol.  Och då tänkte jag så här:

 

 

Om ni hade obegränsat med resurser....

Ja, som frågan lyder. Om ni hade obegränsat med resurser vilken typ av tvåbening och utrustning skulle ni önska ni fick?
 

 

 

Jag har haft flera olika ryttare på ryggen - dock för länge sen.  Några duktiga och andra mindre vana.  Dom sista 7 år har det bara varit matte och en enstaka gång Lukkas extramatte som ha fått skritta av mig efter ett dressyrpass.  Och ärligt gnäggat - jag trivs väldigt bra med min matte och kan inte tänka mig byta ut henne Kärlek.

 

När det gäller outfitt så har vi båda, Lukka och jag, allt en häst kan begära och lite till Ler stort.  Båda har vi sköna och väl anpassade sadlar som ligger som ett smäck, vackra träns med HS Dynamic bett, massor av vojlockar och schabraker och en hel garderob med täcken i olik tjocklek till olik väderlek Cool

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS