Min gnäggblogg 2012

Villken helt underbar ridtur!

Cool Idag cruisade vi Brattstigrundan. Hela skogen var som när morgondimman lättar och solstrålarna bryter igenom.  Så underbart vackert alltså.  Idag fick vi tölta lite här och där men inte för mycket så vi blev svettiga för vi skulle släppas ut igen efter ridturen och sen gå ute i hagen resten av dagen.

 

Efter ridturen så fick vi alltså gå ut i hagen och mumsa lunch och sen ställde jag mig med bredsidan till och lapade sol.  Och då tänkte jag så här:

 

 

Om ni hade obegränsat med resurser....

Ja, som frågan lyder. Om ni hade obegränsat med resurser vilken typ av tvåbening och utrustning skulle ni önska ni fick?
 

 

 

Jag har haft flera olika ryttare på ryggen - dock för länge sen.  Några duktiga och andra mindre vana.  Dom sista 7 år har det bara varit matte och en enstaka gång Lukkas extramatte som ha fått skritta av mig efter ett dressyrpass.  Och ärligt gnäggat - jag trivs väldigt bra med min matte och kan inte tänka mig byta ut henne Kärlek.

 

När det gäller outfitt så har vi båda, Lukka och jag, allt en häst kan begära och lite till Ler stort.  Båda har vi sköna och väl anpassade sadlar som ligger som ett smäck, vackra träns med HS Dynamic bett, massor av vojlockar och schabraker och en hel garderob med täcken i olik tjocklek till olik väderlek Cool

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

25.06 | 11:26

Hej igen.
Skrev min email adress i rutan bredvid mitt namn.
Så jag fick ditt svar till min mail.
Annars så är adressen
carina_ven@hotmail.com
Tack så mycket

...
25.06 | 11:10

Svårt att svara dig om du inte skriver din e-mail adress. Hoppas du ser svaret här iaf. Gå in här, det är Soft Saddles webshop:

http://www.softsaddles.se/435795882/product/2935303/soft-saddles-twistbolster?catid=1045521

...
25.06 | 09:59

Hej.
Hamnade på den här sidan via Google.
Googlade på twistbolster.
Såg att du gjort en egen, men jag hittar inte det inlägget ?
Mvh Carina

...
10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS