Min gnäggblogg 2012

Årets första ridtur till toppen av mossan

Ja - nu äntligen Cool!  Idag skulle vi ut och cruisa en fin tur och då skulle vi kolla om timmerhögen som hade legat i vägen för oss förra året hade försvunnit och också om det skulle gå att rida Förbindelses stigen. 

 

Yayyy! Timmeret var borta så nu är det åter öppet så vi kan komma ner till våra töltvägar - och Förbindelses stigen, som matte hade så gott som avskrivit förra året har på något mirakulöst sätt hämtat sig.  Det var faktiskt blivit en jättefin ridstig (om man bara höll sig på mitten och inte ramlade ner i dom meterdjupa spåren) Ler stort

 

Men tyvärr kom vi inte helt fram och runt för det låg naturligtvis en stor granbamsing mitt över traktorvägen. Sviterna efter stormen Dagmar altså.

 

Lilla Milou växer så det knakar, inte så mycket i höjden men han blir liksom mer och mer en riktig vovve.  Och idag lyfte han på bakbenet för första gångKärlek.  Både Lukka och jag ser fram emot när han kan få följa med på ridturerna.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS