Min gnäggblogg 2012

Ny familjemedlem?

Ja, jag måste bara gnägga - det är fruktansvärt tomt utan lilla AndyLedsen. Vi hästar har blivit så vana vid att han glatt skuttade runt hushörnan och glatt berättade att frukosten var i antågande.  Matte hade egentligen inte tänkt att vi skulle ha en hund igen - men det är alltså enormt trist utan en vovve Förvirrad.

 

Matte är fortfarande jätteförkyld - det är en riktigt envis rackare av en förkylnin hon har åkt på Cool - och då tillbringade hon en hel del tid framför datorn.  Om allt går som det skall kommer det snart en ny familjemedlem, en liten Jack Russel voffsing.  Han heter något så fint som Piddelinjens Flash Trassel Chockad.  Undrar vad matte kommer att kalla honom för jag kan inte föreställa mig att hon kommer att hojta "Trassel, Trassel kom!" i skogarna här omkring Osäker.

 

Jag hoppas han blir lika god vän med oss hästar och att han kan så småningom få följa med på ridturer Cool.  Det är den lilla valpen till vänster på bilden alltså.

 

Lukkas sår efter sadelgjorden är nu helt OK, den blå sårsalven är en riktig mirakelkur.  Men för säkerhets skull tror jag Lukkas extramatte vill vänta med att rida tills efter helgen.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS