Min gnäggblogg 2012

Ny familjemedlem?

Ja, jag måste bara gnägga - det är fruktansvärt tomt utan lilla AndyLedsen. Vi hästar har blivit så vana vid att han glatt skuttade runt hushörnan och glatt berättade att frukosten var i antågande.  Matte hade egentligen inte tänkt att vi skulle ha en hund igen - men det är alltså enormt trist utan en vovve Förvirrad.

 

Matte är fortfarande jätteförkyld - det är en riktigt envis rackare av en förkylnin hon har åkt på Cool - och då tillbringade hon en hel del tid framför datorn.  Om allt går som det skall kommer det snart en ny familjemedlem, en liten Jack Russel voffsing.  Han heter något så fint som Piddelinjens Flash Trassel Chockad.  Undrar vad matte kommer att kalla honom för jag kan inte föreställa mig att hon kommer att hojta "Trassel, Trassel kom!" i skogarna här omkring Osäker.

 

Jag hoppas han blir lika god vän med oss hästar och att han kan så småningom få följa med på ridturer Cool.  Det är den lilla valpen till vänster på bilden alltså.

 

Lukkas sår efter sadelgjorden är nu helt OK, den blå sårsalven är en riktig mirakelkur.  Men för säkerhets skull tror jag Lukkas extramatte vill vänta med att rida tills efter helgen.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

25.06 | 11:26

Hej igen.
Skrev min email adress i rutan bredvid mitt namn.
Så jag fick ditt svar till min mail.
Annars så är adressen
carina_ven@hotmail.com
Tack så mycket

...
25.06 | 11:10

Svårt att svara dig om du inte skriver din e-mail adress. Hoppas du ser svaret här iaf. Gå in här, det är Soft Saddles webshop:

http://www.softsaddles.se/435795882/product/2935303/soft-saddles-twistbolster?catid=1045521

...
25.06 | 09:59

Hej.
Hamnade på den här sidan via Google.
Googlade på twistbolster.
Såg att du gjort en egen, men jag hittar inte det inlägget ?
Mvh Carina

...
10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS