Min gnäggblogg 2012

Förkyld!!!

Sjuk Ja - alltså: inte jag som är förkyld men stackars matte har dragit på sig en riktig elak förkylning Ledsen.  Så dom senaste par dagar har Lukka fått rida ut med sin extramatte ensam.  Det är iofs. en bra träning för dom båda; det sägs att man får en helt annan perspektiv på det hela när man är ute och rider själv.  Den speciella närkontakt mellan häst och ryttare är något helt unikt (under förutsättning av att personkemin stämmer).

 

I alla fall så måste jag verkligen berömma den dansande fuxen för när dom var på väg hem dök det upp 4 älgar Galen.  Älgarna blängde på Lukka och Lukka var inte riktigt säker på vad dom nöjligen skulle hitta på - men så travade dom iväg och då skrittade Lukka lugnt och sansad hemåt Cool.  Lukkas extramatte var naturligtvis helt till sig och det är sånna här upplevelser som gör att det skapas en länk av en förtid Kyss.

 

Jag hoppas att min matte kryar snart på sig, det är rent ut gnäggat ganska tråkigt att bli kvar i boxen medan Lukka cruisar lyckligt runt i geografin Ler stort.

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS