Min gnäggblogg 2012

Skoningsdags

Ja, så var det min tur idag att få fin pedikyr Cool.  Hovslagaren skulle komma nå´n gång ut på dagen men han dök upp tidigt på morgonen när vi precis hade blivit utsläppta och stod & åt.  Matte var måttligt road för hon tycker absolut INTE om att man skall ta en häst från maten (själv var hon också vrålhungrig för hon hade inte ens hunnit äta frokost).

 

Men det var bara att plocka in oss, Lukka fick lite hösilage i boxen medan jag fick nya pjux med omlagda sulor & snöklampsulor och nya broddar.  Dom broddarna är verkligen fina kan jag gnägga om, gängorna är så rena att det är superlätt att skruva in.  Metallen är också riktigt hård så att broddkärnan inte lossnar så snabbt om man rider mycket på barmark/grusvägar - och så är broddarna bara 4 mm höga.  Perfekt för oss små hästar alltså Ler stort.

 

Idag blir det ingen ridning eller linlöpning eftersom jag är nyskodd.  I morgon skall det bli strålande vackert och solskenn - då blir det en lugn skrittpromenad kan jag tänkan mig Cool.

 

Hovslagaren hade med sig sin vovve idag och det stack så i hjärtat för lilla Andy och denna vovven var riktigt bundisar och brukade alltid leka tillsammans Ledsen.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

25.06 | 11:26

Hej igen.
Skrev min email adress i rutan bredvid mitt namn.
Så jag fick ditt svar till min mail.
Annars så är adressen
carina_ven@hotmail.com
Tack så mycket

...
25.06 | 11:10

Svårt att svara dig om du inte skriver din e-mail adress. Hoppas du ser svaret här iaf. Gå in här, det är Soft Saddles webshop:

http://www.softsaddles.se/435795882/product/2935303/soft-saddles-twistbolster?catid=1045521

...
25.06 | 09:59

Hej.
Hamnade på den här sidan via Google.
Googlade på twistbolster.
Såg att du gjort en egen, men jag hittar inte det inlägget ?
Mvh Carina

...
10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS