Gnäggbloggen 2019

Husse sätts till salu på Blocket!

Som ni säkert vet var det en möjighet till att matte skulle opereras någon gång i höst/vinter och då satttes huse i hårdträning till att sköta oss hästar. Ärligt gnäggat har det gått så där, husse är en helt underbar person men han är rätt så disträ och matte litar inte på honom till 100.

Stallet och det hela är OTROLIGT lättskött, vi hästar är dom mest väluppfostrade varelser på denna moder Jord - men detta till trots så klarar husse ofta att klanta till det. På en skala 1-10 hamnar hans insats någonstans på 6-7 🤒

Nåväl. Eftersom matte fortfarande är rejält nedgången av influensan (som inte vill ge med sig) så brukar husse komma ut med morgonfodret och lägga ut hösilagehögar i hagen.

Lukka och jag bor i vinterisolerade uteboxar och matte är MYCKET noga med att boxdörrarna är stängda när vi står inne. Och hon har verkligen drillat husse i att alltid, alltid - alltid kolla boxlåsen.

När matte kom ut för att släppa ut oss, fick hon sitt livs chock kan man gnägga. Min dörr var nämligen ÖPPEN!!! 😮😲😠 Husse hade då utfodrat, mockat åt sidan - och gått utan att stänga efter sig. 

Tänk om jag hade gått ut - då hade Lukka bokstavligen rivit ner hela stallet och med Stora Grusvägen rakt utanför gårdsplanen skulle det vara stora chanser att en av oss blev skadade.

Matte var måttligt road för att gnägga milt och husse står inte så högt i krithuset just nu 🤨


Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS