Gnäggbloggen 2019

Igenbommade skogsvägar

Ja, jag kan gnägga att matte & jag fick rejält hakasläpp igår! För alla våra fina traktorvägar som matte har ridit på i 32 år har nu blivit totalt igenbommade. Det är satt upp rejäla bommar och på varsin sida är det grävt upp ett djupt dike och sen placerade markägaren några riktigt stora stenbumlingar. Totalt oframkomligt.

Matte muttrade något om förbannelsen och att hon önskar markägaren ett REJÄLT eländig liv kantat av olyckor Arg. Det roliga i kråksången är också att just där på den värsta igenbommingen går det ett Skåneled, ett vandringsled. Om någon råkar gå där i skymningen eller när det är mörkt, kommer personen i fråga att bryta ett ben och i värsta fall nacken. För det är gjort så oframkomligt som det överhuvud taget är möjligt Arg

Markägaren har en stor, riktigt stor gård och en skog som är helt ENORM. Och så må han bara jävlas - han kan inte ens avstå en liten bit traktorväg, en väg som är så solid byggd att den tål alla dom enorma skogsmaskiner.

Matte kommer så väl ihåg en gång för många herrans år sen, då körde gubben ut miljoner kubikmeter timmer. Fullastade timmerbilar med dito fullastade släp dundrade förbi 2 gånger i timmen ett helt år!

Sen när han hade kört ut allt timret (och förstört vägen utanför här och vägrat betala för slitaget) - så ringde han på dörren och frågade matte: "du som rider så mycket här - har du sett någon som hade olovligen tagit 7 av mina granträd?"

Matte höll nästan på att skratta ihjäl sig sen - vilken idiot.... Om hon mot förmodning hade sett någon så hade hon hållit käften och tittat åt andra hållet Ler stortLer stortLer stort

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS