Gnäggbloggen 2019

Weeeeeehhhaaaa!!!!! Ridtur!!!

Ja alltså: idag red vi ut i skogen på nästan 8 månader. Det är ju inte klokt hu dessa timmerbilar förpestar livet. Men nu har våren kommit, det är minst 7-8 grader varmt, snön oc isen har försvunnit på ett kick, fåglarna sjunger som galna och Lukka storfäller.

Jag trodde nästan inte mina hovar när matte började sätta på hovbootsen Ler stort. Vi tog bara den lilla rundan idag eftersom det var första dagen. Och matte höll på att svimma när vi kom fram till vändplatsen - för där ligger det enorma traver med både lövträdtimmer och grantimmer! Därför såg vi tomma timmerbilar svischa förbi - dom måste helt upp på toppen av backen för att vända och sen köra ner och lasta Osäker. Matte kunde inte fatta vad tomma timmerbilar skulle här att göra eftersom allt timmer är borta från toppen av backarna. Nu fick vi förklaringen.

Vi har fått en ny granne sen i senhöstas och hon brukar rida ett stort, 1.80 cm högt halvblod och ha en shettis som handhäst. Hoppas verkligen inte att dom träffar på en timmerbil, då blir dom "platta" Galen

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS