Gnäggbloggen 2019

Fortfarande milt och skönt.

Medan mellansverige och det nordliga Sverige plågas av rejäl kyla har vi det otroligt skönt och fint här sydpå, matte är överlycklig för att vi inte har en massa snö. Visst - det är grannen som skottar men likaväl. Det brukar bli halt och äckligt och riktigt tråkigt när eländet håller på att smälta.

Dagarna har blivit 1 timme längre och nu har även Lukka börjat fälla sina långa hårstrån. Just nu ser hon ut som en ullhårig mammut men pälset skyddar henne från både blåst & kyla.

En glädjande nyhet - jag har fått en ny cyberkompis, ett ljuvligt och docksött sto. Ni minns möjligen att mattes bästa kompis tragiskt miste sitt älskade Aldis. Nu har kompisen fått tag i - som matte uttryckte här om dagen - en fuxkopia av mig. Alltså: näst efter mig såklart Cool. Och det roliga i kråksången är att det faktiskt är matte som hittade den här guldklimpen.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS