Gnäggbloggen 2019

Så skriver vi 2019

Idag fick matte lockat ut husse för att föreviga min fina vårkostym (svårt att var på två ställen samtidigt). För den är så fin den där vårkostymen - kort, blank och lagom tät. Matte är överlycklig för att jag har tappat "getbock-skägget" och dom långa hårstrån på benen (hon påstod att jag såg ut som en brunbjörn i finkostym) Cool.

Nyttårskvällen överlevdes riktigt bra, det var inte så mycket smällande och raketer; vår granne har ju sin svärdotters hästar inackorderade och då var det som vanligt lugnt på den fronten. Något annat var det förr i tiden (innan min tid), då satte gubben upp ett rejält batteri på 4-kanten och mattes tidigare hästar klättrade bokstavligen på väggarna Arg. Speciellt arabstoet var riktigt, riktigt svår.

Igår blåste det pelikan, här var det bara rejäl blåst, vi ligger lixom rätt så bra till i en såkallad bakevje, men högre upp i landet var det full storm - nästan orkan. Tiotusentals abonnenter är strömlösa och det ligger omkullvräkta träd i en salig kaos. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS