Gnäggbloggen 2018

Usch denna olidliga värmen!

Denna sommaren kommer att gå till mannaminne, det är bara helt overkligt. Det är varmt, varmt och varmt, pendlar mellan 25 och 29-30 grader. Även i nordsverige är det rejält varmt, faktiskt ännu hetare än här Galen, 31-32 grader. Helt ofattbart. Och som skogen brinner! Hela Sverige och till dels Norge står i lågor, det är fnosktorrt och bränderna bara sprider sig hejvillt.

Så egentligen efter alla omständigheter har vi hästar det rätt så bra, sen matte hittade fram till vår specialmat mår vi som drottningar Cool.

Timmerhögerna ligger fortfarande i stora travar så matte vågar inte rida ut - tänk om vi plötsligt möter ett sånt enormt monster - och dessa timmerbilarna kör fasligt fort också Arg. Så vi håller oss hemma och tränar i ridhuset, med stora porten och sargporten öppen käns det faktiskt som att vara ute i det fri när vinden fläktar skönt genom ventilationen.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS