Gnäggbloggen 2018

Älgmöte och kalvdans.

Det fantastiska vädret bara försätter och det är så ljuvligt skönt att rida ut på sena eftermiddagen/kvällen. Gårdsdagens ridtur var också något i hästväg. 

Först så mötte vi en stor älgko, jisses vad stora dessa djur är, dom är bara helt enorma Galen. Kon var nog mer rädd för oss än vi för henne för hon försvann i snabb takt djupt in i skogen.

När vi var nästan hemma så såg vi plötsligt alla grannens kor med kalvar precis utsläppta på det stora bete som går längs med Stora Grusvägen. Kor känner jag visst väl till, problemet är dock varje år att det kommer nya kalvar som inte känner till häst med ryttare på Förvirrad

I och med att kalvarna är bara ca 3 veckor gamla var dom rejält på tårna och hela flocken med kor och kalvar kom stormande nerförsbacken och längs med staketet. Kan hälsa och säga att vi inte var så värst höga i hatten Osäker.

Matte var mycket glad för att sitta på en förståndig, gammal märr (nja - förståndig kan jag hålla med om men gammal - nja, där går gränsen för min del Ler stort).

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS