Gnäggbloggen 2018

Älgmöte och kalvdans.

Det fantastiska vädret bara försätter och det är så ljuvligt skönt att rida ut på sena eftermiddagen/kvällen. Gårdsdagens ridtur var också något i hästväg. 

Först så mötte vi en stor älgko, jisses vad stora dessa djur är, dom är bara helt enorma Galen. Kon var nog mer rädd för oss än vi för henne för hon försvann i snabb takt djupt in i skogen.

När vi var nästan hemma så såg vi plötsligt alla grannens kor med kalvar precis utsläppta på det stora bete som går längs med Stora Grusvägen. Kor känner jag visst väl till, problemet är dock varje år att det kommer nya kalvar som inte känner till häst med ryttare på Förvirrad

I och med att kalvarna är bara ca 3 veckor gamla var dom rejält på tårna och hela flocken med kor och kalvar kom stormande nerförsbacken och längs med staketet. Kan hälsa och säga att vi inte var så värst höga i hatten Osäker.

Matte var mycket glad för att sitta på en förståndig, gammal märr (nja - förståndig kan jag hålla med om men gammal - nja, där går gränsen för min del Ler stort).

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS