Gnäggbloggen 2018

Timmer mardröm igen och igen och igen...

När man trodde att skogsägarna har skövlat ner allt som var möjligt så trodde matte inte sina ögon när det kom skogsmaskiner upp i skogen IGEN!!! För femtielfte gång Ledsen. Det är ju inget system i galenskaperna - dom hämtar några "tändstickor" här och några "tändstickor" där.... Kan dom för 17 inte göra sig färdiga på ett ställe? Snart ligger det igen stora timmerhögar och det kommer igen att svischa förbi dessa för.....liga enorma, fullastade timmerbilar med dito fullastade släp som kör i 100 knuttar Arg. Men det matte oroar sig mest för är att det läggs 0,50 makadam på den fina töltvägen som går från korsningen och fram till bommen.

För precis 15 år sen blev det nämligen gjort så och jag kommer så väl ihåg min ena granne som grät. Hon hade stora halvblod och det är et h.....e att bara skritta över dessa 0,50 granitstenarna. 

Så nu gäller det att njuta av skogsrundan så länge den varar; igår töltade vi samma runda som förra gången och när vi kom till "tramse-stället" spetsade jag öronen och då var tyvärr matte väl förberedd så hon viskade "tänkt inte ens tanken på att dansa jitterbugg"! Och nä, det gjorde jag faktiskt inte utan traskade snällt utan att höja ögonbrynen Cool

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS