Gnäggbloggen 2017

Fina Oktober...

Eftersom det är omsom sol och omsom regnskurar har matte plockat fram regn-macken. Och den är jättefin kan jag gnägga om. Inköpt för sisådär 18-20 år sen har den verkligen hållit i ur och skur. Ultralätt är den också och täcker sadeln perfekt. Och sen är den röd = det vill säga: synlig.

Matte kan för sitt bara liv inte förstå att folk vill gå, cykla och rida i mörka kläder på den mörkaste årstiden. Utan reflexer såklart - när det regnar är det tillräckligt tråkig sikt och man ser bara inte dessa "spöken" som plötsligt dyker upp från tomma intet!

Men nu har regn-macken gjort sitt så matte skall skicka den till tillverkaren och få sytt en ny. Roligt om den också blir röd men jag misstänker att den blir blå...

Det känns fortfarande som sen-sensommar med rätt så trevliga temperaturer - och framför allt: Stora Grusvägen är just nu bara helt UNDERBAR att tölta och galoppera på!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS