Gnäggbloggen 2017

23. augusti 2005

Idag är det ingen vanlig dag - idag är det en speciell 12-års dag! För exakt 12 år sen töltade matte och jag nämligen för 1:a gång ut på upptäcksfärd Cool. Husse förevigade det magiska ögonblick när vi hade kommit hem till brevlådan.

Det är nästan ofattbart - hela 12 år har det gått! Och vilka härliga år det har varit. Jag känner mig fortfarande lika pigg & glad och matte säger alltid att hon hoppas på att vi har minst lika många år kvar Hjärta.

Matte brukar alltid säga att detta är det bästa hästköp hon någonsin har gjort och det är inte helt sant när det sägs att man inte kan köpa kärlek för pengar HjärtaHjärtaHjärta

För att "fira" dagen har jag fått en ny frilla - det är helt otroligt som min päls växer! Matte klippte en snygg halv-frilla, bara bogen, halsen och mellan frambenen. Det närmar sig hösten och om vintern kommer tidigt i år så räcker det med päls på ryggen och under magen Gilla. En bild kommer i morgon Cool.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS