Gnäggbloggen 2017

Vilken ljuvlig sommar!

Medan många klagar över den kyliga sommaren tycker vi hästar och matte att denna sommaren är bara KANON. Lagom temperatur, ljuvligt att rida i skogen, nästan inga insekter (som matte brukar kalla för sommar-marodörer) - ja, det är bara PERFEKT.

Eftersom det regnade floder i natt så ville matte inte rida i skogen då vi har för lite mönster på bakbootsen. Så dagens ridtur gick uppför Stora Grusvägen fram till Stora korsningen och sen samma vägen hemåt. 

Förr i tiden så kunde vi ta av vid Stora korsningen och gena över gräsmark in på Brattstigrundan. Men tyvärr så har ägaren gått bort för flera år sen och den nya ägaren har bommat igen infartsvägen på ett typisk godsägervis Vinkar


Skrittsträckan från övre bommen hemåt är rätt lång och går i jämn utförsbacke. Matte brukar säga att den lämpar sig så väl till att filosofera över lite av varje. Denna gången blev ämnet mänsklig dumhet. Föds folk korkade eller blir dom smittade av något (kan man fråga sig). Det är nämligen så här: matte har 75% nersatt hörsel och har fått en hörapparat. Den har skickats till service och reparation. För över 1 månad sen.

Matte mailade då igår och frågade om hörapparatet skulle dyka upp snart. Hör och häppna: hörseltjänsten RINGER istället för att maila Galen. På ett ungefär som att skicka ett vanligt brev til en blind!

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS