Gnäggbloggen 2017

Efter regn kommer sol...

Vädret växlar så det gäller att sticka ut en runda medan tillfället ges. Och idag var det så underbart fint på Stora Grusvägen, den var nästan som på hösten - mjuk och het suverän fin att tölta på. Efter en dag med ihållande regn kändes den nästan som sammet att tölta på!

Idag var vi en sväng uppe på åsen, det är ett bra tag sen vi var där senast eftersom timmerbilarna bokstavligen terroriserade oss i hela vår. Så idag passade vi på att kolla läget. Och visst - det var näst intill tomt, bara några få tjocka skräp-stockar och när dessa hämtas står till gudarna Vinkar.

På Förbindelses-stigen är det numera för mycket gräs och matte är helt hysterisk när det gäller fästingar. Förstår henne mycket väl, jag blev ju rejält sjuk för 2 år sen så matte har lixom inte tänkt en repris på det där. Så Förbindelses-stigen får vänta till hösten, sån någong gång i oktober/november kan vi börja rida där.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS