Gnäggbloggen 2017

Älgmöte.

6. juni och Sveriges Nationaldag - hur firar man bättre än med en härlig ridtur? Det var så svalt och skönt i skogen och efter gårdsdagens regn var ridvägarna riktigt trevligt mjuka. Rena drömmen med andra ord Cool

Som jag tidigare har gnäggat så har matte hittat en underbart trevligt stig genom skogen, en riktigt "off road" där jag måste lyfta rejält på fötterna över stock & trädrötter. Jobbig träning är det, tackar som frågar Cool.

På hemvägen hade vi kommit nästan fram till Stora Grusvägen när det plötsligt brakade till i buskarna och en älgko dök upp precis framför oss. Matte tackade högre makter för att jag är så "älg-säker", för hade hon suttit på en av sina halvgalna halvblod eller fullblod så hade det inte gått så bra! Men både Lukka och jag är så vana vid älgar, dom nästan "campar" bredvid våra hagar Ler stort.Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS