Gnäggbloggen 2017

Underbart med eget ridhus.

Jo, den kan jag verkligen gnägga. Även om vädret är något som faktiskt liknar våren så har tjälen precis gått och som alltid så här års är matte jätteförsiktig. Och hon tyckte nog att även om solen sken så skulle vi rida inne, säker är säker och några sträckta senor eller skadade ledet vill man så absolut inte ha.

Min nya Heba sadeln är, tror jag faktiskt, den skönaste jag någonsin har haft på ryggen. Den mjuka stoppningen i bossorna känns nästan som om ryttarens (läs: mattes) tyngdlag upphör att gälla och för matte är den fantastiska stoppningen i sitsen rena gudagåvan.

Min Sensation sadel har också idag kommit hem från Italien - men om jag skall gissa så kommer matte att sälja den och behåller Heba´n istället Gilla

Ööööhhh - en liten uppdatering bara: matte har precis nattat oss och det SNÖAR!!!! Jädrans vinter som aldrig kan bestämma sig! Matte är måttligt road - för oss hästar spelar det ingen roll för vi är barfota och därför klampar inte den här kramsnön i hovarna.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS