Gnäggbloggen 2017

Fortfarande underbar vinter.

Sett från mattes sida alltså. För matte brukar säga att man börjar känna sig gammal när man börjar hata snö. Hittills har vi haft mycket, mycket lite av den varan, ett par enstaka dagar och sen var det bra med det.

Nu växlar vi lixom med linlöpning, trevliga dressyrpass och om det inte är så kallt - uteritt. Matte saknar stigen upp förbi ridhuset och rakt upp genom skogen; stigen är borta för länge sen, skogen är numera kallhygge. Hemmifrån och upp till första bommen är det en skrittsträcka på ca 20 minuter. Och det är sabla kallt om någon frågar. Speciellt om det blåser mer än 7-8 m/s; för hela området är numera kallhygge och då känns vinden rejält.

Men annars är allt här hemma toppen, Lukka och jag ser riktigt välmående ut, Lukkar har nu bestämt sig att bli av med vinterpälsen och hon STORFÄLLER. Jag tycker än så länge att jag skall hålla på mina hårstrån...

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS