Gnäggbloggen 2017

Vinterliv, fågelliv och stackars matte.

Att det aldrig skall lixom vara synkat.... suck. Det är vackra vinterdagar, perfekt vinteföre och inte så kallt. Tror ni inte då att matte har fixat rejäl ryggskott?!! Chockad. Igen!!!! GalenJag lovar: hon är minst 5-gradig halt och svär över sin onda korsrygg. Så några ridturer blir det inte gnäggat om med det första.

Sen för 2 dagar sen dog en av våra 2 undulater. Stackaren som blev kvar ensam var riktigt ledsen och vanligtvis har det altid varit lätt att bara kila bort till djuraffären och fixa några birdiser. Men numera har inga djuraffärer levande djur. Anledning: stränga regler.

Det är iofs. OK men stackaren skulle få kompisar; lättare sagt än gjort. Men internet är en mycket bra upfinning - bara en dag senare (igår alltså) så kom husse hem med 3 stycken från en uppfödare. Så nu är lugnet återställd och birdisarna trivs riktigt bra ihop alla 4.


Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.02 | 10:05

Håller med dig, taxen är något i jaktväg... .

...
10.02 | 10:02

Tyvärr har importören slutat att ta in det. Jättesynd för Blue Chip är helt otroligt bra, har använt det i många år (tidigare har jag importerat själv).

...
06.02 | 15:31

Jag undrar om du fortfarande har Bluechip lami-light fodret? Är lite nyfiken på det.
Med vänlig hälsning
malin

...
06.02 | 15:27

Helt underbar sida. Tur att öronen sitter kvar. Favoriten är taxen in för jakten.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS